Доставка

Цени за доставка

Цената за доставка в рамките на България е 4,50 лв. до офис на Спиди, 6.00 до офис на Еконт или 8.00 до адрес чрез Спиди и 8.50 до адрес чрез Еконт за поръчки до 100 лв. и безплатна за поръчки над тази сума до офис на Спиди.
Безплатната доставка се ползва за всяка поръчка на стойност над 100 лева, след като се начислят всички отстъпки от промокодове или точки за лоялни клиенти. 

В цената са включени всички разходи по доставката на поръчката Ви: опаковане, транспорт, застраховка на продуктите и комисионна за куриера, обработващ наложения платеж.

Цената за доставка извън България е фиксирана – 25 лв. за поръчки до 250 лв. и безплатна за поръчки над тази сума. Безплатната доставка се ползва за всяка поръчка на стойност над 250 лева, след като се начислят всички отстъпки от промокодове или точки за лоялни клиенти.

В процеса на поръчката има поле за допълнителни уточнения – там можете да уточните детайли, свързани с доставката, които ние ще вземем под внимание при обработката на поръчката Ви.

Срок на доставка

Доставките се изпълняват в срок до 4 работни дни от куриер на фирма Спиди или Еконт.

Наша основна цел е да обработим и изпратим всички поръчки най-късно на следващия работен ден, но това невинаги е възможно. Особено след натрупване на повече почивни дни.

Рекламации при увредена пратка

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообрзани екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на Altereight.com за завеждане на рекламацията. Altereight.com се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.