Повече за Нас

Ежедневни грижи за себе си? Ние сме насреща!

Добре дошли в Alter8, корейските ви процедури за грижа за кожата номер едно. Ние сме посветени да ви предоставим най-доброто от корейските продукти за грижа за кожата, с акцент върху ефективността, обслужването на клиентите и точността.

Няколко думи за

Нашият Екип

Когато Alter8 стартира за първи път, нашата страст беше да помогнем на всички красавици да подобрят своята рутинна грижа за кожата по-ефективно и по-точно. Изминахме дълъг път от началото и благодарение на нашата мотивация с интензивни изследвания и вдъхновение успяхме да го превърнем в процъфтяващ онлайн магазин. Сега обслужваме клиенти в цяла България и  сме развълнувани да бъдем част от индустрията за красота.

Изключително изживяване с онлайн пазаруване

Няма повече дълги опашки и чакане. Край на продажбите на чиновници, които ви настояват за комисионна. Най-важното е, че във вашата пощенска кутия не се хвърлят счупени предмети. Някъде по пътя пазаруването за грижа за кожата стана по-скоро чисто печалба, отколкото централизирано от клиентите. В Alter8 вие сте нашият център и вашите изисквания са нашата специалност. Всяка поръчка в Alter8 се обработва внимателно и внимателно. Правим всичко възможно, за да сме сигурни, че получавате правилния продукт според вашите нужди, обработвате, пакетирате и изпращате вашата поръчка във възможно най-кратки срокове, непокътнато получаване и на възможно най-ниската цена.

Когато пазарувате при нас, ще намерите:

  • Интегрирани от клиентите продукти: Всички продукти са избрани така, че да отговарят на всички типове кожа, дори и на най-чувствителната кожа с широк спектър от ефективност, обслужващи различни кожни процедури.
  • 100% оригинален източник на продукти: Всеки отделен артикул, предлаган на нашия сайт, е гарантирано автентичен и оригинален, внесен директно от Южна Корея. Ние работим усилено, за да спечелим вашето доверие и да отговорим на вашите очаквания.
  • Персонализирани рутинни препоръки: Нашият опитен екип е на разположение, седем дни в седмицата, за да ви посъветва, да ви помогне да изберете перфектните продукти за вашата кожа, да отговорите на всеки ваш въпрос относно проблемите ви с кожата.
  • Изпробвани продукти: Преди да ви бъдат предложени, всеки от нашите артикули се проучва и тества щателно, защото най-важното за нас е да ви дадем качество и резултати.

Надяваме се нашите продукти да ви харесат толкова, колкото и ние да ви ги предлагаме. Ако имате въпроси или коментари, моля не се колебайте да се свържете с нас на contact@altereight.com

Очакваме с нетърпение следващата Ви поръчка при нас.

на Ваше разположение,

Нашия екип

Последвайте ни

1-3 дни доставка
Най-добрите цени ГАРАНТИРАНО
Сигурни плащания онлайн
100% доволни клиенти